X

WhatsApp parmak izi kilidi ile korunacak

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamamlarından biri olan WhatsApp, her geçen gün yeni özelliklerine kavuşmaya devam ediyor. Şimdi de ortaya çıkan bir özellik ile birlikte Android WhatsApp parmak izi kilidi özelliğine kavuşacak.

WhatsApp parmak izi ile açılacak!

Yayınlanan Android WhatsApp 2.19.221 beta sürümünde WhatsApp’a parmak izi desteğinin geldiği görüldü. Ortaya çıkan görüntülerde bu özelliğin aktifleştirilmesi için Ayarlar> Hesap> Gizlilik> Parmak İzi kilidi adımlarının takip edilmesi gerektiği belirtiliyor.

WhatsApp parmak izi kilidi özelliği ile birlikte WhatsApp’ı otomatik kilitlenecek şekilde ayarlayabilirsiniz. WhatsApp’ın 30 saniye sonraya ya da 5 dakika sonraya kilitlenmesi için komut verebilirsiniz. Tekrar kilit açılması gerektiğinde uygulama sizin parmak izinize ihtiyaç duyacak.

Böylece üçüncü parti uygulamaları kullanmaktan vazgeçirecek olan WhatsApp özelliği, henüz beta sürümü olarak sunulmuş durumda. Yakın zamanda tüm Android kullanıcılarına sunulması bekleniyor.

Kaynak: Shiftdelete

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post