X
    Categories: Sosyal Medya

WhatsApp’a erişim sorunları yaşanıyor! Çöktü mü?

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a an itibariyle erişim sorunları yaşanıyor. Kullanıcılar, mesaj gönderirken sorun yaşadıklarını bildiriyor. Peki WhatsApp çöktü mü? İşte haberin detayları…

WhatsApp çöktü mü?

Web sitelerin ve hizmetlerin durumu hakkında gerçek zamanlı bilgi sağlayan çevrim içi bir platform olan Downdetector‘e göre WhatsApp, kısa süre önce çöktü. Kullanıcılar tarafından yapılan şikayetlere göre mesaj gönderilemiyor.

Downdetector’e göre WhatsApp’a yalnızca Türkiye’de değil, dünya genelinde de erişilemiyor. Dolayısıyla sorun ülkemize özel değil. Bu noktada uygulamanın geliştirici şirketi Meta’nın bir açıklama yapması bekleniyor.

Öte yandan WhatsApp bir yana Instagram’da da bir takım sorunları olduğu görülüyor. Bilgilere göre her iki platformda da saat 23.00’dan sonra erişim sorunları yaşanmaya başladı.

Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post