X

WhatsApp’ın mesaj düzenleme özelliği nihayet göründü: WhatsApp mesaj düzenleme nasıl kullanılır?

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Web beta kullanıcılarının mesajları gönderildikten sonra düzenlemelerine imkan tanıyan yeni bir güncelleme yayınladı.

Bu yeni özellik, kullanıcıların bir mesajı göndermelerinden sonraki 15 dakika içerisinde mesajı düzenlemelerine izin veriyor. Bu süre sınırı, mesajların gönderildikten uzun süre sonra değiştirilmemesini sağlarken, küçük hataların düzeltilmesine imkan tanımak için belirlenmiş. Özellik, hem bireysel hem de grup sohbetlerinde kullanılabiliyor.

Şu anda, mesajları düzenleme yeteneği WhatsApp Web uygulamasının beta sürümüyle sınırlı olsa da, en son raporlara göre, yakında Android ve iOS kullanıcılarına sunulması bekleniyor. WhatsApp Web beta uygulamasına sahipseniz, yeni özelliği denemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

WhatsApp Web mesaj düzenleme nasıl kullanılır?

WhatsApp’ta bireysel veya grup sohbeti açın ve bir mesaj gönderin.

Mesaj gönderildikten sonra, mesajın sağ üst köşesindeki aşağı oku tıklayın ve “Mesajı Düzenle”yi seçin. Bu, mesajda değişiklik yapmanızı sağlayan yeni bir pencere açacaktır.

Neowin

İstediğiniz değişiklikleri tamamladığınızda, değişiklikleri kaydetmek için iletişim kutusunun sağ alt köşesindeki onay işaretini tıklayın.

Neowin

Mesajın güncellenmiş olması ve artık mesajın değiştirildiğini belirtmek için mesajda bir “Düzenlendi” etiketi görülmesi gerekir.

Neowin

Şu anda mesaj geçmişi bulunmuyor ve bu yüzden mesaj düzenlendikten sonra orijinal mesajı tekrar görmek mümkün değil. 15 dakikalık pencere içinde olduğu sürece mesajı birden çok kez düzenleyebilirsiniz. Özellik, v2.2319.9 ve üzeri beta kullanıcıları için kullanılabilir durumda.

Kaynak: Chip

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post