X

Xiaomi 13’ün tasarımı bir kez daha sızdırıldı

Akıllı telefon dünyasının en üretken isimlerinden biri olan Xiaomi, oldukça iyi bir seneyi geride bırakmak üzere. Bu yıl kendini aşan bir performansla birçok yeni seri ile birlikte onlarca yeni akıllı telefon modeli tanıtan şirket, son olarak karşımıza Xiaomi 12T ile çıkmıştı. Ancak Çinli teknoloji devi 2023 yılında da bu performansını sürdürmekte kararlı.

Bilindiği üzere şirketin bir sonraki amiral gemisi hamlesinin baş kahramanı Xiaomi 13 serisi olacak. 2023 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulması beklenen akıllı telefon serisine ait ilk görseller geçtiğimiz hafta ortaya çıkmış ve bu görselde telefonun yalnızca kamera adası kısmı görülmüştü. Dün paylaşılan son sızıntıda ise, Xiaomi 13’ün arka paneli tamamen gözler önüne serilmiş oldu.

Xiaomi 13’ün tasarımı bir kez daha sızdırıldı

Kare bir kamera adasından oluşan bu alanda bulunan LASER yazısı dikkat çekerken, bu yapının bir hayli çıkıntılı olması da gözlerden kaçmadı. Eğer iddialar doğruysa bu kamera örgüsünün odağında 200MP’lik bir sensörün olacağını da yeniden hatırlatalım. Telefonun netleşen diğer özellikleri de tekrar edecek olursak, Xiaomi 13’ün gücünü Kasım ayı içerisinde tanıtılması beklenilen Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden alması bekleniyor.

6,7 inç büyüklüğünde ve 2K çözünürlüğünde E6 panel ile karşımıza çıkacak olan Xiaomi 13 serisinde artık standartlaşan 120Hz ekran yenileme özelliği bulunacak. Ayrıca telefonun kutudan Android 13 işletim sistemiyle çıkacağını da hatırlatalım.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post