X

Xiaomi kullanıcıları isyanda! MIUI 12 saç baş yolduruyor!

Xiaomi kullanıcıları MIUI 12’nin hatalarından dolayı saç baş yolmaya başladı. Bu hatalar bir türlü düzelmiyor.

Çinli Xiaomi güncellemeler konusunda elini çabuk tutsa da kullanıcılarını pek memnun edemiyor. MIUI 12 sürümünü kullanan, Xiaomi, Redmi, POCO ve Black Shark sahipleri uzun süredir düzeltilmeyen hatalardan dolayı şikayetçi olmaya başladı.

MIUI 12 ile gelen karanlık tema özelliği maalesef ki beklendiği gibi çalışmıyor. Bazı modellerde karanlık temayı aktif ettiğinizde uygulamalar garip davranışlar sergileyebiliyor. Xiaomi’nin orta segment telefonlarında yaşanan bu sorun ara güncellemeler ile bile düzelmedi.

Xiaomi’nin bu hataları düzeltmek için MIUI 12.5 güncellemesini beklettirmesi kullanıcılar tarafından pek hoş karşılanmıyor. Çünkü telefonlarda MIUI 12 ile yaşanan sorunlar uzun süredir devam ediyor. MIUI 12.5 için 2-3 ay daha bekleyecek olan Xiaomi kullanıcıları hakı olarak destek sayfalarında isyanlarını dile getiriyor.

MIUI 12 arayüzü küçük hataları dışında aslında gayet stabil çalışıyor. Ancak sinek küçüktür ama mide bulandırır deyimini bilirsiniz. MIUI 12’deki sorunlar da aynın bunun gibi küçük ama kullanıcıların canını sıkan türden.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post