X

Xiaomi Mi 10T Lite fiyatında büyük indirim!

Telefon almak isteyenlere müjdeli bir haberimiz var. Xiaomi Mi 10T Lite daha uygun fiyatla Türkiye’ye geliyor. Peki, yeni model kaç TL’den giriş yapacak?

Xiaomi’nin Türkiye’de ve dünyada uygun fiyata satışa sunduğu Xiaomi Mi 10T Lite için bugün müjdeli haber geldi. Türkiye’de 128 GB’lık sürümü satılan Xiaomi Mi 10T Lite’ın daha uygun fiyatlı modeli ülkemize çok yakında gelecek.

Xiaomi Mi 10T Lite’ın daha uygun sürümünde donanımsal ve tasarımsal hiçbir fark bulunmayacak. Sadece depolama bölümünde 128 GB yerine 64 GB kullanılacak. Bu fark fiyata da ciddi anlamda yansıyacak.

Xiaomi Mi 10T Lite’ın 128 GB’lık sürümü ülkemizde 3.900 TL – 4.000 TL bandında satılıyor. 64 GB’lık sürümü ise 3.699 TL gibi yani yaklaşık 200 TL – 250 TL’lik gibi daha uygun fiyata satılacak.

64 GB günümüzde hala yeterli bir depolama gibi görünüyor. Ancak çok fazla video ve fotoğraf çekenler bu depolamada bulut çözümlerini kullanması gerekebilir. Çok fazla fotoğraf çekmiyorsanız ve 250 TL’lik bir fark vermek istemiyorsanız yeni model tam size göre diyebiliriz.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post