X

Xiaomi’den kadın kullanıcılarına kıyak!

Xiaomi, yarın Çin pazarında merakla beklenen CIVI 2‘yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Ancak bundan önce daha fazla detay da sızmaya başladı. Lnsman etkinliğinden önce şirket, şirketin yeni akıllı telefonun yanı sıra yeni aksesuarlar ve gadget’lar da piyasaya süreceğini ortaya koyan yeni tanıtım görselleri paylaştı.

Xiaomi kadın kullanıcılarını memnun edecek! İşte CIVI 2 ile gelen Lipstick Power Bank!

Çinli teknoloji devi, yarın CIVI 2’yi piyasaya sürecek ancak beraberinde beş ürün daha eşlik edecek. İlk cihaz, adından da anlaşılacağı gibi ruj benzeri bir gövdeye sahip olan Xiaomi Lipstick Power Bank. Bu nedenle, benzersiz bir tasarıma sahip oldukça küçük ve kompakt bir ürün olacak. Bunun dışında marka, şık ve çekici bir tasarıma sahip yeni bir Xiaomi Gürültü Önleyici Bluetooth boyun bantlı kulaklık da piyasaya sürmeyi planlıyor.

Beş üründen ilk ikisi çevre birimleri olarak kabul edilebilirken, geri kalan üçü akıllı ürün olacak. Buna, spor salonu seviyesinde profesyonel bir yağ ölçümü de sunan yeni sekiz elektrotlu vücut yağ ölçeği dahil. Ayrıca şirket, MIJIA Şeffaf Buharlı Pirinç Pişirici ve yeni MIJIA Modüler Robot dahil olmak üzere iki yeni MIJIA ürününü de piyasaya sürdü. Birincisi geleneksel bir ürün, ikincisi ise modüler bir tasarıma sahip akıllı bir robot. Ne yazık ki, bu cihazlar ve özellikleriyle ilgili kesin ayrıntılar şu anda hala belirsiz.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post