X

Xiaomi’nin MIUI 12 ile sunduğu gizli özellikler!

Xiaomi telefonlarında yer alan MIUI 12 arayüzü ile sunulan gizli özellikleri sizler için bir araya getirdik. Bu özelliklere bayılacaksınız.

Xiaomi, MIUI 12 arayüz güncellemesi ile kullanıcılarına büyük çaplı yenilikler sunmuştu. Ancak bu yeniliklerin yanı sıra küçük çaplı ancak etkili özellikler de MIUI 12 ile geldi. Xiaomi ve Redmi modellerinde yer alan MIUI 12 arayüzünün köşede kalmış gizli özelliklerini sizler için bir araya getiriyoruz.

MIUI 12 güncellemesi ile fotoğraf göndermek veya paylaşmak daha güvenli hale geliyor. Fotoğrafları göndermeden önce EXIF yani konum bilgilerinin yer aldığı bilgi bölümünü silebiliyorsunuz.

Android, kullanmakta olduğunuz uygulamaya göre otomatik olarak ayarlamadığından medya ses düzeyi konusunda özellikle akıllı değildir. Neyse ki MIUI’nin Ses Asistanı tam da bunu yapmanıza izin veriyor. Örneğin, müziğinizin arka planda daha yüksek ses seviyelerinde çalmasına izin verirken Facebook’un sesini azaltabilirsiniz.

Telefondan ekran görüntüsü alıp arkadaşlarınızla sık sık paylaşıyorsanız bu özellik tam size göre. Ekran görüntüsünü düzenleme bölümünden görünmesini istemediğiniz yerleri sansürleyebiliyorsunuz.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post