X
    Categories: Pazarlama

Xiaomi’nin popüler modellerine MIUI 13 güncellemesi geliyor!

Xiaomi’nin popüler modelleri MIUI 13 güncellemesini çok yakında alacak. Uzun zamandır beklenen büyük MIUI güncellemesinin ne zaman geleceğini merak eden birçok kullanıcı bulunuyor. Bugün, henüz MIUI 13 güncellemesi almamış popüler cihazların yaklaşan MIUI 13 güncellemeleri hakkında sizleri bilgilendireceğiz.

Listemize 8 popüler modeli ekledik. Bu modeller uzun zamandır güncellemeyi bekliyorlar.

Redmi Note 9S

Redmi Note 9S en çok kullanılan modellerden birisidir. 2020 yılında tanıtılan bu cihaz 6.67 inç ekran, 48MP dörtlü kamera kurulumu, 5020mAH pil ve Snapdragon 720G yonga seti ile gelmişti.

Bu modelin MIUI 13 güncellemesi yakında gelecek. V13.0.2.0.SJWMIXM yapı numarasına sahip yeni büyük MIUI güncellemesi şu anda hazır durumda. Büyük MIUI güncellemesi en geç Ağustos ortasında yayınlanacak.

POCO X3 NFC

POCO X3 NFC, uygun fiyatlı oyuncu telefonlarından biridir. Fiyat/performans oranıyla göz kamaştıran bu modelin MIUI 13 güncellemesi de hazır. Hazırlanan MIUI 13 güncellemesinin yapı numarası V13.0.1.0.SJGMIXM’dir. POCO X3 NFC kullanıcılarına pek çok özellik sunacak olan bu güncelleme, en geç ağustos ortasında yayınlanacak.

Redmi 9

Redmi 9, Xiaomi’nin en çok kullanılan düşük bütçeli modellerden birisi. Bu model 6.53 inç ekrana, 13MP dörtlü kamera kurulumuna ve Helio G80 yonga setine sahip. Redmi 9 için hazırlanan MIUI 13 güncellemesinin yapı numarası V13.0.3.0.SJCCNXM’dır. Bu güncelleme en geç Ağustos ayının başında yayınlanacak.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post