X
    Categories: Pazarlama

Yatırımcılar, ETF’ler yerine, kripto yatırımlarını tercih ediyor! İşte nedeni?

Fidelity ve Charles Schwab (NYSE: SCHW ) gibi daha büyük finans kurumları yavaş yavaş kripto para birimlerine ısınıyor ve sonuç olarak, istikrarlı bir şekilde kripto borsasında işlem gören fonları ( ETF’ler ) tanıtıyorlar.

Yatırımcılar, ETF’ler yerine, kripto yatırımlarını tercih ediyor! İşte nedeni?

Bununla birlikte, 13 Ekim’de yayınlanan GlobalData’nın küresel servet yöneticileri anketinin en son istatistiklerine göre, yüksek net değerli yatırımcılar (HNW yatırımcıları) doğrudan varlık sınıfına yatırım yapmakla ilgilenmeye devam ediyor.

GlobalData’da Kıdemli Varlık Yönetimi Analisti Sergel Woldemichael şunları söyledi:

GlobalData’nın 2022 Küresel Varlık Yöneticileri Anketi, ortalama küresel HNW portföyünün kriptoda sadece %1.4’lük bir paya sahip olduğunu buldu. İleride talebin artması beklenirken, yatırımcılar da kripto para biriminin portföylerinin büyük bir bölümünü almasına izin vermek istemiyor.”

Şu anda piyasada yaklaşık 21.000 farklı kripto para birimi var ; bu nedenle, yatırımcıların aralarından seçim yapabilecekleri çok çeşitli varlıklar vardır. Doğrudan yatırım, diğer menkul kıymetlerle karşılaştırılabilir en yüksek risk düzeyine sahiptir (ve dolayısıyla en fazla ödül).

Kripto ETF’ler ek bir koruma derecesi sağlar

Bunun ışığında, hem yerleşik hem de gelecek vadeden işletmeler artık müşterilerine kripto para birimi fonları veya Bitcoin ETF’leri gibi ETF’ler şeklinde koruma sunuyor . ETF’ler ayrıca yatırımcılar için ek bir koruma derecesi sağlayarak hesaplarının saldırıya uğramasını veya şifrelerini unuttukları için fonlarını kaybetmelerini daha az olası hale getirir.

Woldemichael ekledi:

“Yalnızca kripto ETF’lerine odaklanan oyuncular, doğrudan gitmeyi tercih eden önemli miktarda HNW kripto yatırımcısını kaçırıyor. Yatırımcıları varlık sınıfına çeken şey artan getiri potansiyelidir; portföylerinin sadece küçük bir kısmını kapladığı için maksimum risk almaktan mutlular.”

Yasal Uyarı: Bu sitedeki içerik yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post