X

Yeni Need for Speed oyunu duyuruldu: Need for Speed Unbound’dan neler bekleyebiliriz?

Criterion Games, Hot Pursuit ve Most Wanted’ın ardından Need for Speed ​serisi için bir kez daha koltuğuna geri döndü. Burnout serisinin de geliştiricisi olan şirket, EA’nın arcade yarış serisinin bu yıl içinde PC ve mevcut nesil konsollara geri döneceğini duyurdu. Yeni oyunun adı Need for Speed ​​Unbound olacak.

Oynanış görüntülerinden de anlaşılacağı gibi, stüdyo diğer Need for Speed ​​oyunlarına kıyasla yeni bir grafik stiline geçiş yapıyor. Criterion, sokak sanatından ilham alan bir şekilde, Need for Speed ​​tarihindeki en gerçekçi görünümlü arabaları sunduğunu söylüyor.

Oyuncular bu kez Lakeshore City sokaklarında yarışacaklar. Sanatçı ASAP Rocky de hikayeye dahil olacak, aynı zamanda sadece oyun için yapılmış yepyeni müziklerle de oyuna damgasını vuracak.

Açıklamada yeni Need for Speed ​​Unbound şu şekilde anlatılıyor: “Zirveye çıkmak için riskler almalısınız. Sokakta büyük mücadele vererek, polisleri geride bırakarak veya rakip yarışçılara karşı bahisler koyarak her şeyi nasıl ve ne zaman yapacağınızı seçin. Ama unutmayın, ne kadar hızlı giderseniz kovalamaca o kadar hararetli olur. Akıllı düşünün, cesur kararlar alın ve Lakeshore sokaklarında yarışın.

Criterion, oyuncu karakteri için popüler moda etiketlerinden kozmetik öğelerin yanı sıra sürüş tarzınızı geliştirecek çok çeşitli araba özelleştirme seçenekleri vaat ediyor. Tek oyunculu senaryonun yanı sıra Unbound, çok oyunculu aksiyon arayanlar için de rekabetçi sokak yarışlarıyla birlikte gelecek.

Need for Speed ​​Unbound, 2 Aralık’ta PC (EA uygulaması, Steam, Epic Games Store), Xbox Series X|S ve PlayStation 5 için 69,99 dolara ön siparişe açılacak. PC’deki EA Play Pro üyeleri, ekstra ücret ödemeden oyuna ilk günden erişebilecek.

Kaynak: Chip

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post