X

Yeni Nissan Juke fiyatları! Bir daha bu kadar ucuza bulamazsınız

Bugün sizlerle beraber 2021 model yılını baz aldığımız Nissan Juke modelinin fiyatlarını paylaşıyor olacağız.

Türkiye’deki sıfır otomobil pazarında yaşanan gelişmeleri sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Bugünkü konuğumuz ise 2021 model yılını baz aldığımız Nissan Juke olacak. Zaman zaman makyajlansa da uzun yıllardır aynı kasa ile yoluna devam eden Juke, artık yeni nesliyle bayilerdeki yerini alıyor. Yeni arka stop tasarımları sayesinde çok daha modern duran aracın fiyatları rakiplerine kıyasla uygun duruyor.

2021 Nissan Juke fiyat listesi! Sakın kaçırmayın!

Eski kasası ile daha çok hanımlara hitap eden model, artık çok daha geniş bir çevreyi kucaklıyor. Arka yaşam alanında baş ve diz mesafesini de arttıran Juke, bagaj hacmi konusunda da beklentileri karşılamayı başarıyor. Düz vitesli versiyonu da satışa sunarak fiyatı uygun tutmaya çalışan Nissan, ilerleyen zamanlarda modelin fiyatlarını güncelleyebilir. Bu bakımdan bu aracı satın almak isteyenlerin elini çabuk tutması gerekiyor diyebiliriz.

2021 Nissan Juke, baz donanım seviyesinde 1.0 litrelik benzinli bir motor ile tüketicilere sunuluyor. Tekna olarak isimlendirilen bu pakette bahsi geçen 1.0 litrelik benzinli motora düz vites eşlik ediyor. Araç bu donanımı ile beraber hali hazırda ülkemizde 243.400 TL’den alıcı buluyor. Dilerseniz biz de lafı fazla uzatmadan modelin versiyon seçenekleri ve güncel fiyat listesini sizlerle baş başa bırakmış olalım.

1.0 DIG-T 115 Düz Vites Tekna

Fiyatı: 243.400

1.0 DIG-T 115 DCT Tekna

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post