X

Yeni Porsche 911 Dakar’ı görenler gözlerine inanamadı! İşte özellikleri…

Porsche 911 Dakar modelini tanıttı. Porsche 911 Dakar’da göze ilk çarpan detay, spor süspansiyonlu bir 911 Carrera ile karşılaştırıldığında yerden 50 milimetre daha yüksek olması. Ayrıca yeni süspansiyon kaldırma sistemi ile araç 30 milimetre daha yükseltebiliyor.

Yerden yüksekliği ve rampa açısı ile geleneksel SUV’lere meydan okuyor. Kaldırma sistemi sadece engelleri yavaşça aşmakla kalmıyor, aynı zamanda yeniden ayarlanmış şasinin ayrılmaz bir parçasını teşkil ediyor.

170 km/saate varan hızlarda “yüksek seviye” ayarı kullanılabiliyor. Bu hızın üzerine çıkıldığında araç, otomatik olarak normal seviyeye geri dönüyor.

Tüm yollarda üstün güç

Otomobilin üç litrelik çift turbolu altı silindirlik motoru 480 PS (353 kW) güç ve 570 Newtonmetre maksimum tork sunuyor. Yeni spor otomobil, 100 km/sa hıza 3,4 saniyede ulaşırken arazi lastikleri nedeniyle azami hızı 240 km/sa ile sınırlandırılmış.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post