X

Yeni Skoda Enyaq vRS tanıtıldı: İşte fiyatı, özellikleri ve çıkış tarihi

Önden bakıldığında, Coupe ile tamamen aynı görünüyor. Yine de, standart Enyaq ile karşılaştırıldığında daha agresif bir ön tamponun yanı sıra ışıklı “Crystal Face” ızgaraya sahip.

Bu vRS SUV’yi diğerlerinden ayıran özelliği yan profildir.Normal Enyaq Coupe ile karşılaştırıldığında önde 15 mm ve arkada 10 mm daha alçak. 20 inç alaşım jantlar, alt ön tampon ve arka rüzgarlıkta yeni bir kırmızı reflektör ve bazı yeni siyah süslemeler yeni vRS SUV’da mevcut.

Yeni vRS SUV, sportif yeni bir tampon ile geliyor. Coupe vRS gibi, SUV’unda öne çıkması için vRS’ye özel Hyper Green rengi mevcuttur.

Dört tekerlekten çekişli ve 299hp’lik çift motora sahip yeni vRS SUV’un motoru 460 Nm’lik tork üretiyor. 0’dan 100 km/s hıza 6,5 saniyede ulaşan araç maksimum 180 km/s sürate ulaşabiliyor. Enyaq vRS, 310 mil menzile ve 82kWh pile sahip ve bir DC hızlı şarj cihazı ile yaklaşık 36 dakikada %10-80 oranında şarj edilebiliyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post