X

Yepyeni Renault R12 Toros sonunda satışa çıktı! Fiyatı vergiler dahil 650 bin TL!

Renault’un bir döneme damgasını vuran R12 modeli Türkiye’de Toros ismiyle satışa çıkmıştı. O dönemde hayli ilgi gören Toros modelleri, özellikle sağlamlığı ile ön plana çıkıyordu.

Türkiye’de Toros üretimi 2000 yılının başlarında sonlandırılmıştı. Yani 2000 yılından sonra yeni bir Toros üretilmedi. Dolayısıyla hali hazırda trafikte gördüğümüz Toros modelleri en iyi ihtimalle bile 22 yaşını devirmiş durumda.

Malum son dönemlerde Renault’un yeni bir Toros üzerinde çalıştığına dair çeşitli söylentiler var. İddialara göre bu yeni Toros’ta elektrikli bir motor kullanılacak ve Zoe modelinin satışta olduğu pazarlarda kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Yani henüz elektirkli Toros için kesinleşmiş bir şey yok. Lakin geçtiğimiz günlerde orijinalliği ile haberlere konu olan bir Toros modeli vardı. Eğer denk geldiyseniz hatırlamanız kaçınılmaz olacaktır. Çünkü otomobilin üzerindeki fabrika poşetleri bile henüz sökülmemişti.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post