X

Yok Artık! Tata Punch sadece 6000 dolar ve çok çekici!

Mikro SUV manuel ve otomatik şanzıman seçenekleri ile sadece 1.2 litrelik benzinli motoru ile görücüye çıkıyor. İnanılmaz cazip fiyatı ile TATA Punch!

Tata Motors, Mikro SUV modeli Punch’ın teslimatlarına başladı. Mikro SUV manuel ve otomatik şanzıman seçenekleri ile sadece 86bg 1.2 litrelik benzinli motor ile kullanıcıları ile buluşuyor. Punch dört farklı kesime hitap edecek; Saf, Macera, Başarılı ve Yaratıcı.

Tata Punch, çarpışma testinde Global NCAP’ten en yüksek güvenlik derecelerini elde etti. Tata Punch, Global NCAP çarpışma testinde güvenlikte 5 yıldız aldı. Tata Punch, Global NCAP’in en son çarpışma testlerinde yetişkin yolcu koruması için beş yıldız ve çocuk yolcu koruması için dört yıldız elde etmeyi başardı.

İşte Mikro SUV Tata Punch!

Tata Punch, 5 ileri manuel ve 5 ileri AMT seçenekleriyle eşleştirilmiş 86bg/113Nm 1.2 litrelik benzinli motora sahip. İleride, 110bg 1.2 litrelik turbo-benzinli motor ve tamamen elektrikli bir modelinin tanıtılacağı bildiriliyor.

Mikro SUV 3.827 mm uzunluğunda, 1.742 mm genişliğinde, 1.615 mm boyunda, 2.445mm dingil mesafesi ve 190mm yerden yüksekliği barındırıyor.

Tata Punch, Apple CarPlay ve Android Auto özellikli 7 inç dokunmatik ekran sistemi, Harman Kardon ses sistemi, bağlı araba teknolojisi, yarı dijital gösterge kümesi, otomatik AC, direksiyona monte ses kontrolleri, basmalı düğme başlatmalı anahtarsız giriş ve dört güç penceresine de sahip.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post