X
    Categories: Sosyal Medya

YouTuber’ların İzlenme İçin Yaptıkları 5 Çılgın Olay

Hepimizin bildiği üzere internete yüklenen videolar artık yalnızca bir eğlence aracı olmaktan çıktı. Video yükleyerek para kazanan içerik üreticileri için ‘YouTuber’ kavramını kullanmaya başladık ve bu başlı başına bir meslek haline dönüştü. Fakat YouTube’da gördüğümüz her video, maalesef en kaliteli fikirlere ev sahipliği yapmıyor.

YouTube’da bazı içerik üreticileri, daha fazla izlenme sayısına ulaşarak daha fazla para kazanmak için bazen saçma ve çılgın fikirlerle karşımıza çıkabiliyor. Bizler de YouTube’da gördüğümüz, izlenme için üreticilerine en içten şekilde “Neden?” sorusunu sormamıza neden olan bu fikirlerden beş tanesini sizlerle paylaşalım dedik.

Neden yapıyorsunuz bunları:

Bu fikirlerden ilki aslında uzunca bir süredir internet dünyasında popülerliğini koruyan ‘mukbang’ videoları. Bu videolarda içerik üreticileri, herhangi bir yemeği devasa porsiyonlarda dakikalarca yiyorlar ve yedikleri anları videoya çekip paylaşıyorlar. Bazı videolardaysa bu kişilerin devasa porsiyonları çok kısa bir sürede ‘üstün yeme yetenekleri’ sayesinde silip süpürdüklerini görebiliyoruz.

İkinci sıradaysa yaşanan üzücü bir olayın ardından tüm dünyanın tepkisini çeken bir olay yer alıyordu. Daha fazla para kazanmak isteyen Stas Reeflay, kendisini canlı yayında izleyen izleyiciden gelen 1.000 dolarlık teklifle hamile sevgilisini soğukta balkona kilitlemişti. Fakat sevgilisi, aşırı soğukta uzun süre kalınca hayatını kaybetti.

Gelin, bu üzücü olaydan çıkıp şimdi de garipliklere atlayalım. İnternet dünyasının garipliklerini hepimiz biliriz. Açıklanamayacak derecede hayal gücüyle üretilen bu videolar arasında şimdi bahsedeceğimizse fazlasıyla sade, ama aşırı derecede de garip kalıyor. Bejnamin Bennett isimli bir kişi, yüklediği 316 videoda da kamera karşısında yoga pozisyonu alıp sırıtarak 4 saat boyunca poz veriyor.

İnternet dünyasının hayatımıza para uğruna kattığı, gözüm olmasaydı da görmeseydim dediğimiz bu içeriklerin diğerlerini görmek için yazımızın başındaki videomuzu izleyebilirsiniz. Gelecekte internet dünyasına dair daha fazla içerik görmek için kanalımızı takip etmeyi, fikriniz varsa da fikirlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Webtekno

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post